[aerogear-dev] Problem in Activity log

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[aerogear-dev] Problem in Activity log

Javornik, Romain

Hello,

 

when going in Activity log the status was blocked on pending, I investigate and the problem was coming from the table variant_metric_info.

Here is the line where issue come from (everything was back to normal when deleted) :

'29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

 

Did anyone has this error before ?

I don’t see anything in my JBoss logs (6.4).

 

Best Regards,

Romain Javornik


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Problem in Activity log

Matthias Wessendorf
Hi Romain,

thanks for contacting us!

a few questions:
- blocked on pending? what exactly did you notice ? I recently fixed a bug w/ one job is "pending", the UI is polling server every second (ouch)
- deleting? What exactly did you delete? One entry on the variant_metric_info table ? If yes, sounds like for some reason, there was a bogus/wrong entry

Mind sharing some more data? I dont mind following up offline, if needed

Happy weekend, folks!
Matthias

On Fri, Dec 9, 2016 at 4:04 PM, Javornik, Romain <[hidden email]> wrote:

Hello,

 

when going in Activity log the status was blocked on pending, I investigate and the problem was coming from the table variant_metric_info.

Here is the line where issue come from (everything was back to normal when deleted) :

'29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

 

Did anyone has this error before ?

I don’t see anything in my JBoss logs (6.4).

 

Best Regards,

Romain Javornik


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



--

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Problem in Activity log

Javornik, Romain

Hello,

 

Yes my scenario was the same, the UI was polling the server constantly, I deleted the row previously sent in variant_metric_info table to fixed the issue.

 

Actually the row was : '29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '2', '3', '0'

Then I changed it to : '29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

Which solved the issue, I delete it because it seems irrelevant.

 

What data do you need ?

 

Best Regards,

Romain Javornik

 

 

De : [hidden email] [mailto:[hidden email]] De la part de Matthias Wessendorf
Envoyé : vendredi 9 décembre 2016 16:53
À : AeroGear Developer Mailing List
Cc : Marek, Sebastien; Bourillon, Matthias
Objet : Re: [aerogear-dev] Problem in Activity log

 

Hi Romain,

 

thanks for contacting us!

 

a few questions:

- blocked on pending? what exactly did you notice ? I recently fixed a bug w/ one job is "pending", the UI is polling server every second (ouch)

- deleting? What exactly did you delete? One entry on the variant_metric_info table ? If yes, sounds like for some reason, there was a bogus/wrong entry

 

Mind sharing some more data? I dont mind following up offline, if needed

 

Happy weekend, folks!

Matthias

 

On Fri, Dec 9, 2016 at 4:04 PM, Javornik, Romain <[hidden email]> wrote:

Hello,

 

when going in Activity log the status was blocked on pending, I investigate and the problem was coming from the table variant_metric_info.

Here is the line where issue come from (everything was back to normal when deleted) :

'29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

 

Did anyone has this error before ?

I don’t see anything in my JBoss logs (6.4).

 

Best Regards,

Romain Javornik


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



 

--


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Problem in Activity log

Matthias Wessendorf


On Fri, Dec 9, 2016 at 5:16 PM, Javornik, Romain <[hidden email]> wrote:

Hello,

 

Yes my scenario was the same, the UI was polling the server constantly, I deleted the row previously sent in variant_metric_info table to fixed the issue.



Now the UI is only polling, until the LAST job is pending;

Did the polling cause any uptime issues for you? Sorry for the issue
 

 

Actually the row was : '29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '2', '3', '0'

Then I changed it to : '29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

Which solved the issue, I delete it because it seems irrelevant.

 


makes sense
 

What data do you need ?


where you able to reproduce it ? I wonder why there is incorrect data... perhaps spmething is not right on the message bus, for the metric tasks


 

 

Best Regards,

Romain Javornik

 

 

De : [hidden email] [mailto:[hidden email]] De la part de Matthias Wessendorf
Envoyé : vendredi 9 décembre 2016 16:53
À : AeroGear Developer Mailing List
Cc : Marek, Sebastien; Bourillon, Matthias
Objet : Re: [aerogear-dev] Problem in Activity log

 

Hi Romain,

 

thanks for contacting us!

 

a few questions:

- blocked on pending? what exactly did you notice ? I recently fixed a bug w/ one job is "pending", the UI is polling server every second (ouch)

- deleting? What exactly did you delete? One entry on the variant_metric_info table ? If yes, sounds like for some reason, there was a bogus/wrong entry

 

Mind sharing some more data? I dont mind following up offline, if needed

 

Happy weekend, folks!

Matthias

 

On Fri, Dec 9, 2016 at 4:04 PM, Javornik, Romain <[hidden email]> wrote:

Hello,

 

when going in Activity log the status was blocked on pending, I investigate and the problem was coming from the table variant_metric_info.

Here is the line where issue come from (everything was back to normal when deleted) :

'29213adf-26a5-4d97-906c-f7b2caf16216', '1', NULL, '974', '6f790194-c7b7-446e-99b2-f2eb060c177e', 'b92724e3-eb52-4ef5-a788-edab9c68b980', '1', '1', '0'

 

Did anyone has this error before ?

I don’t see anything in my JBoss logs (6.4).

 

Best Regards,

Romain Javornik


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



 

--


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



--

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Loading...