[aerogear-dev] Cannot Set Up Admin UI Dev Environment

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[aerogear-dev] Cannot Set Up Admin UI Dev Environment

Jose Miguel Gallas Olmedo
Hi,

I am trying to solve a bug in the push's admin-ui but I am not able to setup the dev environment. Anyone would help me a bit with this?

So far I have all dependencies installed plus grunt, I have deployed my eap-6 and I have edited the local-config.json like this:

{
    "home": "/home/jgallaso/projects/aerogear/aerogear-unifiedpush-server/admin-ui",
    "jbossweb": "/home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war"
}
 
But I am getting an error when runnin
​g​ 
grunt initLocalConfig

​$ ​
grunt initLocalConfig
>> Local Npm module "grunt-cli" not found. Is it installed?

Running "initLocalConfig" task
Fatal error: jbossweb directory /home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war configured in ./local-config.json is not directory (must be exploded WAR)

​Thanks in advance and cheers,​

--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Cannot Set Up Admin UI Dev Environment

Luke Holmquist
is that ag-push.war actually a directory, or is it the archive version.





On Thu, Mar 16, 2017 at 11:00 AM, Jose Miguel Gallas Olmedo <[hidden email]> wrote:
Hi,

I am trying to solve a bug in the push's admin-ui but I am not able to setup the dev environment. Anyone would help me a bit with this?

So far I have all dependencies installed plus grunt, I have deployed my eap-6 and I have edited the local-config.json like this:

{
    "home": "/home/jgallaso/projects/aerogear/aerogear-unifiedpush-server/admin-ui",
    "jbossweb": "/home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war"
}
 
But I am getting an error when runnin
​g​ 
grunt initLocalConfig

​$ ​
grunt initLocalConfig
>> Local Npm module "grunt-cli" not found. Is it installed?

Running "initLocalConfig" task
Fatal error: jbossweb directory /home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war configured in ./local-config.json is not directory (must be exploded WAR)

​Thanks in advance and cheers,​

--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
<a href="tel:+34%20618%2048%2086%2033" value="+34618488633" target="_blank">+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Cannot Set Up Admin UI Dev Environment

Jose Miguel Gallas Olmedo
Not a directory but an archive.

On 16 March 2017 at 19:35, Luke Holmquist <[hidden email]> wrote:
is that ag-push.war actually a directory, or is it the archive version.





On Thu, Mar 16, 2017 at 11:00 AM, Jose Miguel Gallas Olmedo <[hidden email]> wrote:
Hi,

I am trying to solve a bug in the push's admin-ui but I am not able to setup the dev environment. Anyone would help me a bit with this?

So far I have all dependencies installed plus grunt, I have deployed my eap-6 and I have edited the local-config.json like this:

{
    "home": "/home/jgallaso/projects/aerogear/aerogear-unifiedpush-server/admin-ui",
    "jbossweb": "/home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war"
}
 
But I am getting an error when runnin
​g​ 
grunt initLocalConfig

​$ ​
grunt initLocalConfig
>> Local Npm module "grunt-cli" not found. Is it installed?

Running "initLocalConfig" task
Fatal error: jbossweb directory /home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war configured in ./local-config.json is not directory (must be exploded WAR)

​Thanks in advance and cheers,​

--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
<a href="tel:+34%20618%2048%2086%2033" value="+34618488633" target="_blank">+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [aerogear-dev] Cannot Set Up Admin UI Dev Environment

Luke Holmquist
it should be a directory,  I think after the man build or whatever its called in maven, there should be an ag-push directory as well as an ag-push.war in the server/out or whatever its called,  I'm going from memory here :)

On Fri, Mar 17, 2017 at 4:14 AM, Jose Miguel Gallas Olmedo <[hidden email]> wrote:
Not a directory but an archive.

On 16 March 2017 at 19:35, Luke Holmquist <[hidden email]> wrote:
is that ag-push.war actually a directory, or is it the archive version.





On Thu, Mar 16, 2017 at 11:00 AM, Jose Miguel Gallas Olmedo <[hidden email]> wrote:
Hi,

I am trying to solve a bug in the push's admin-ui but I am not able to setup the dev environment. Anyone would help me a bit with this?

So far I have all dependencies installed plus grunt, I have deployed my eap-6 and I have edited the local-config.json like this:

{
    "home": "/home/jgallaso/projects/aerogear/aerogear-unifiedpush-server/admin-ui",
    "jbossweb": "/home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war"
}
 
But I am getting an error when runnin
​g​ 
grunt initLocalConfig

​$ ​
grunt initLocalConfig
>> Local Npm module "grunt-cli" not found. Is it installed?

Running "initLocalConfig" task
Fatal error: jbossweb directory /home/jgallaso/projects/eap-6.4/standalone/deployments/ag-push.war configured in ./local-config.json is not directory (must be exploded WAR)

​Thanks in advance and cheers,​

--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
<a href="tel:+34%20618%2048%2086%2033" value="+34618488633" target="_blank">+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev



--
Jose Miguel Gallas Olmedo
Associate QE at Mobile Team, Red Hat
<a href="tel:+34%20618%2048%2086%2033" value="+34618488633" target="_blank">+34 618 488 633

_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev


_______________________________________________
aerogear-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-dev
Loading...